Încercând să cucerească publicul filmelor, un teatru bucureştean oferă spectatorilor ochelari 2D

Credeaţi că dramaturgia clasică e pe moarte? Conducerea micului teatru de amatori “Sergiu Cantacuzino” din sectorul 3 al Capitalei n-ar fi de acord! Lăcaşul de cultură înregistrează audienţe record de când le oferă spectatorilor ochelari 2D, care fac totul să pară “atât de plat, că zici că-i film”.

“De regulă evitam să merg la teatru pentru că totul era atât de… în relief. Era clar că-s oameni adevăraţi, trăind scenele alea cu toată fiinţa lor la fiecare reprezentaţie. Şi un copil putea să-şi dea seama că actorii ăia sunt acolo în carne şi oase”, povesteşte un fan Shakespeare din cartierul Titan. “De când primim ochelari 2D, venim cu tot dragul la spectacole. Imaginea e atât de neverosimilă că îţi vine să cauţi telecomanda, să umbli la contrast!”

“Dacă Hamlet nu te-ar stropi uneori cu salivă, ai jura că te uiţi la un film prost din anii ‘90 în reluare pe Naţional TV!”, a adăugat un alt pasionat de teatru.

Următorul pas, spun directorii teatrului, e să-i înveţe pe actori câteva trucuri scenice. “Oleacă de kung fu. Ca să se plieze mai bine pe mentalitatea consumatorului, ştiţi. Dacă unii sunt mai în vârstă şi nu pot face figuri de karate, nu-i nici o problemă. Îi înlocuim cu cascadori!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
11 ianuarie 2015 13:52
Citește mai mult despre: film ochelari teatru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult