Închideţi adulţii în casă! A apărut Playboy-ul cu Oana Zăvoranu

Zeci de persoane au leşinat azi pe stradă, în preajma tarabelor care expuneau Playboy-ul cu Oana Zăvoranu. „Am fost avertizaţi că azi va ajunge pe piaţă Playboy-ul cu Oana Zăvoranu, dar numărul persoanelor care au leşinat a fost mult peste aşteptările noastre. Numărul de salvări este insuficient”, s-au plâns reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

„Poporul român, în faţa unei grele încercări: Playboy-ul cu Oana Zăvoranu este pe tarabe”, a titrat şi celebrul Der Spiegel. În articol, cetățenii germani sunt sfătuiţi să evite România în următoarea lună, cât timp Playboy-ul cu Oana va sta pe tarabe.

Nimeni nu înțelege cum un obiect atât de sinistru, că nici măcar persoană nu-i putem zice, a ajuns să pozeze pentru Playboy. Dacă bătrânii vorbesc despre o pedeapsă divină, tot mai multe voci spun că la mijloc e mâna lui Tudy, care avea nevoie disperată de material nou pentru labă. O altă ştire, deocamdată neconfirmată, spune că Pepe a vrut să cumpere tot tirajul, însă n-a reuşit să obţină la timp creditul de la bancă.

Bătrânii care vorbesc de pedeapsa divină susțin că dacă te uiţi la pozele cu Oana Zăvoranu orbeşti. Deocamdată prea puţini s-au riscat, astfel că informaţia e greu de verificat.

În semn de protest faţă de apariţia pictorialului, Csibi Barna spune că va spânzura în public o păpuşă Oana Zăvoranu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
4 mai 2011 10:05

Alte articole

Vezi mai mult