Incident eco la „Ferma”: Răduleasca, la un pas să fie reciclată la hârtie, nu la plastic

Nu mulți dintre cei 2 telespectatori ai „Fermei” știu că emisiunea tânjește să fie o producție și de succes, dar și prietenoasă cu mediul. Dacă primul obiectiv s-a ratat încă din faza de proiect, nici al doilea nu prea-i iese PRO TV-ului. Dovada e un recent incident ecologic de la filmări. Din neatenție sau pe fondul oboselii acumulate după o zi de bombănit și țipat isteric la concurenți, cineva a depozitat-o pe Mihaela Rădulescu într-un container cu deșeuri colectate selectiv, în scopul reciclării.

Gravă nu este intenția – ce dovedește responsabilitate față de natură – ci eroarea de-a o depune pe Mihaela în recipientul greșit: la hârtie, în loc de plastic. Din fericire, scăparea a fost sesizată la timp de unul dintre producători: „O duceam pe Brigitte Năstase la adăpat și țesălat când am văzut o babă în containerul pentru hârtie. Eram convins că-i venită din sat să caute de mâncare, chiar mă grăbeam s-o îndrum spre recipientul cu resturi menajere, poate mai prindea ceva până să dea iama Rengle. Mi-a sărit inima când am realizat că era doamna Mihaela, moțăind neștiutoare printre cartoane. Am luat-o ușor, să nu mă bălească, și-am pus-o în containerul corect. Nu știu ce inconștient a făcut asta, dar a fost cât pe ce s-o încurcăm cu Agenția Națională de Mediu”, spune producătorul salvator.

Ecologiștii confirmă catastrofa pe lângă care au trecut cei din „Fermă”. Conform specialiștilor, concasorul pentru hârtie e mai sensibil decât cel pentru plastic, iar zbârciturile plastifiate ale Mihaelei Rădulescu l-ar fi blocat imediat. Urmarea ar fi fost o deversare toxică de celuloză în mediul înconjurător, ce s-ar fi suprapus peste poluarea cu jenă și penibil deja existentă în zona unde au loc filmările. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Harald
21 februarie 2019 17:12
Citește mai mult despre: ferma Mihaela Radulescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult