Toamna aduce noi şi noi incidente pe Marea Neagră! O ambarcaţiune improvizată care transporta peste 100 de imigranţi din Orientul Mijlociu şi Afganistan a acroşat în dreptul staţiunii Mamaia o banană care transporta peste 100 de cocalari.

banana_sirieni_mamaia.jpg
În urma accidentului s-a stârnit o bătaie subacvatică, în cadrul căreia mai multe persoane au fost rănite uşor, iar Paza de Coastă şi câţiva cetăţeni cu skijeturi au intervenit ca să-i despartă pe scandalagii.

"Refugiaţii susţin că au plătit peste 3000 de euro de căciulă unor călăuze ca să-i aducă la Mamaia, în timp ce burtoşii din Mamaia ar fi achitat câte 5000 de euro unor călăuze ca să-i plimbe 10 minute cu banana de cauciuc. Atât unii, cât şi ceilalţi urmează să ceară banii înapoi şi să lase un review deosebit de nasol pe Tripadvisor", a precizat amiralul constănţean Marin Rică.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 13.09.2017 15:02 Monden

National Cinematografic