Incident pe plajă: un român şi-a supt burta brusc şi i-au ieşit doi mici pe nas

Încă un incident penibil cu mici a avut loc în această dimineaţă în staţiunea Eforie Nord! Aflat pe plajă, în apropierea unor tinere atrăgătoare, un bărbat de 42 de ani din Capitală şi-a supt burta atât de brusc şi de puternic încât i-au ieşit pe nas doi dintre micii pe care îi mâncase mai devreme.

„Toţi avem grijă să ne sugem burta în prezenţa sexului frumos, nu văd cu ce am greşit”, se plânge bărbatul. „E drept că fetele m-au luat prin surprindere, probabil m-am grăbit, am încordat prea tare muşchiul burţii şi mi-au dat micii pe nas. Se mai întâmplă. Ce, vouă nu v-au dat niciodată micii pe nas? Spuneţi sincer”, a declarat bărbatul, care a preferat să rămână anonim.

Deoarece micii îi înfundaseră căile nazale iar gura îi era ocupată de un porumb fiert, bărbatul a fost la un pas de a se sufoca, însă un salvamar aflat în zonă a intervenit prompt. „I-a împins omului unul dintre mici înapoi în nară până când i-a revenit suflul. Mai ceva ca-n Baywatch”, a comentat un martor profund impresionat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 august 2019 12:08
Citește mai mult despre: mici

Alte articole

Vezi mai mult