Incidente la concertul lui Brenciu de la Sala Palatului. Câțiva spectatori au încercat să-l vâneze

Artistul Horia Brenciu a constatat pe pielea lui că nu toți cei care au venit la concertul său de la Sala Palatului au intenții bune. Deși majoritatea plătitorilor de bilet au venit să-l vadă cum țipă, printre spectatori au fost și cei care au venit să-l vâneze pentru seu şi fildeşi, considerând că nu este altceva decât o morsă vorbitoare.

Un spectator aflat în primele rânduri a venit cu copoii, pe care i-a asmuțit spre cabina de machiaj. Apoi l-a urmărit pe Brenciu prin culise, cu o carabină Winchester de mare calibru, strigând ”iiii-haaaaa” după fiecare glonț tras. Alt individ prezent la concert s-a recomandat drept dentist american și a anunțat că vrea să facă o vânătoare cinstită, drept urmare l-a urmărit cu o arbaletă medievală.

Horia Brenciu s-a arătat mulțumit de entuziasmul fanilor, dar a și criticat pe cei care încercau să-l vâneze, spunând că nu este sezonul pentru așa ceva, pentru că el toamna își depune icrele. La finalul spectacolului muzicianul a mai fost atacat de un spectator, mai mult din invidie, pentru că acesta susținea că Sala Palatului este habitatul natural al lui Ștefan Bănică jr. iar speciile invazive ca Brenciu nu fac altceva decât să deregleze balanța ecologică.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

27 septembrie 2015 10:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult