Inclusiv: INTERVIU cu Patrick Swayze

Cu promisiunea că nu-l vom reţine mult – are de despachetat, trebuie să treacă pe la administraţie să-şi ia cameră – mediumul nostru i-a smuls cîteva cuvinte lui Patrick Swayze.

Medium:

Ştim că aţi luptat cu cancerul pînă în ultima secundă, speram, alături de dumneavoastră, să învingeţi boala, dar v-a învins ea …
P.S.: Mi-a tras-o ca-n curtea şcolii, într-adevăr. Nu ştiu exact ce a apărut în presă şi ce cotă aveam la MaxBet, dar eu am ştiut de la început că nu am nici o şansă. Oricum, am încercat să ies cu fruntea sus şi, zic eu, am făcut o figură frumoasă …

Medium: Ooo (rîde), nu prea cred, probabil că nu aţi văzut cum arătaţi în poze în ultima vreme, să vedeţi ce figură aveaţi. Sincer, arătaţi ca naiba. Priviţi, am din întîmplare la mine o colecţie cu cîteva zeci de ziare de pe toate meridianele globului din care am selectat articolele despre dumneavoastră! (Le ia, se uită pe ele, citeşte, din cînd în cînd rîde.)
P.S.: Incredibil, ce faţă aveam …

Medium: Oricum, ştim că v-a fost foarte, foarte greu …
P.S.: A fost greu, bineînţeles, nu mă vaiet că nu ar fi fost greu, dar a fost şi frumos, să ştiţi, iar dacă ar fi s-o iau de la capăt, aş face exact aceeaşi boală.

Medium: La un moment dat părea că vă veţi salva, ce s-a întîmplat?
P.S.: Nu ştiu, chiar nu ştiu, un moment de neatenţie şi …

Medium:
Să nu uităm totuşi că aţi fost un norocos, că aţi fost idolul atîtor tineri, aţi avut atîtea bucurii, bani, femei …
P.S.: Eu nu văd aşa lucrurile. Gîndeşte-te şi tu, ai mai auzit pînă acum de “cancer la pancreas”, să fim serioşi. Ăsta e noroc?! Aş fi vrut o viaţă normală, cu o casă cu verandă, cu balansoar, cu un cîine golden retriver, să am o nevastă frumoasă, doi copii şi, ca orice om obişnuit, să mor de cancer de piele sau de plămîni. Mi-era şi ruşine prin spital cu boala asta. Mulţi credeau că „pancreasul” e ceva care se găseşte în salata de fructe de mare …

Medium:
Eu nu văd lucrurile aşa. Mamă, mamă ce film a mai fost ăla cu dansul mizerabil, sau cu fantoma, unde îi dai lui Demi Moor mozol prin nămol … Sincer, aş face şi un cancer la apendic sau la sprîncene pentru o viaţă ca asta.
P.S.: Dragul meu, bogăţia şi plăcerile sînt trecătoare …

Medium: Da, dar tu nu ştii ce greu trece sărăcia. Am uitat să vă spun, dar eu sînt din România…
P.S.: Aaa, asta e chiar pe lumea asta, dacă nu mă înşel!

Medium: Ce aveţi de gând să faceţi acum?
P.S.: Bineînţeles, o s-o bîntui puţin pe Demi Moore. Pe urmă, poate plec într-o croazieră în jurul lumii, pe o corabie fantomă. Mi-ar plăcea să mai pot face filme, dar, din păcate, nu mai apar pe peliculă. Nu se vede din mine decît aşa, un spectru, de pe urmă căruia, să recunoaştem, nu poţi să mănînci o pîine.

Medium: Credeţi că vi s-ar potrivi mai bine acum rolul din Ghost?
P.S.: Da, categoric. Aş intra mult mai bine în pielea personajului. Dar, ţi-am spus, acum niciun regizor nu se mai uită la mine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 septembrie 2009 09:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult