Inconștiență totală! Ana Morodan avea și RCA la Euroins

Continuă știrile halucinante despre cât de praștie se făcuse Ana Morodan înainte să se suie la volan. Inconștiența influenceriței depășește orice limite, pentru că se pare că avea și RCA la Euroins, deci proprietarii mașinilor pe care le-a lovit în trafic tocmai s-au trezit că au mai luat o țeapă.

Adevărul a ieșit la iveală când unul dintre șoferi a vrut să facă amiabilul cu Contesa Instagramului, cum este numită Ana Morodan. După ce Morodan l-a acuzat că vorbește cu ea fără filtre și e nemachiat, șoferul a văzut întâmplător RCA-ul Contesei, realizând că e la Euroins: ”Poliția ce face? Lasă orice escroc să circule liber, nestingherit, cu RCA la Euroins?”, a întrebat neputincios șoferul.

Martorii spun că Morodan ar fi scos inițial o hârtie pe care scria Super Asigurare Beton de Influenceri, semnat Mircea Bravo, dar până la urmă a găsit și RCA-ul. Totuși, tot șoferul este vinovat, pentru că a lovit-o din spate pe Morodan, cu toate că ea în momentul respectiv era mai spartă decât Salam pe cocaină.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 martie 2023 12:51
Citește mai mult despre: Euroins Morodan RCA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult