Inconştienţi! Turiştii din Mamaia se îngrămădesc să facă poze cu pangolinul şi liliacul

Pozele cu maimuţa sau cu cămila sunt „atât de 2015”! O nouă modă face furori în ultimele luni printre turiştii de pe plajele româneşti. Inspiraţi de ultimele trenduri din China, câţiva întreprinzători locali străbat nisipurile de dimineaţa până seara, invitându-i pe turişti la selfie-uri amuzante cu liliacul şi pangolinul.

„Lumea s-a săturat de maimuţe, lei sau cămile. Sunt animale expirate. În afară de leii lui Nuţu, când aţi auzit ultima oară ceva despre ele la ştiri? Liliacul şi pangolinul, în schimb… Toţi vor să se dea mari că nu le e frică să stea lângă un liliac chinezesc cu nasul potcoavă!”, spune Geany, fotograf din Mamaia.

„Multă lume spune că e semn de inconştienţă să te pozezi cu astfel de animale în perioada asta. Ce nu ştiu ei e că liliacul Jimmy şi pangolinul Florică sunt testaţi periodic, garantez 99% pentru ei că n-au niciun virus exotic care să f*tă omenirea o sută de ani de acum încolo”, adaugă Geany, înainte de a-şi continua plimbarea presărată cu strigături: „Fă o poză cu liliacu’ şi nu te doare stomacu’! Pentru fete, ceva fin, selfie cu un pangolin!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
2 august 2020 08:08
Citește mai mult despre: coronavirus

Alte articole

Vezi mai mult