Încrederea în DNA e la cote maxime. A fost prins şi Cristi din Banat!

După o căutare de câteva zile prin principalele ape cristaline ale Europei, Cristi din Banat a fost capturat și dus în fața procurorilor DNA, urmând să fie pedepsit pentru fărădelegile sale. Informația încă nu e verificată, dar se pare că femeia din reclama cu joburi și Cristi din Banat se vor lupta într-o cuşcă pe viaţă şi pe moarte.

“A fost o intervenție dificilă, pentru că pe lângă cagule și măști de gaz a trebuit să folosim și dopuri industriale de urechi, ca să nu ne anihileze cu melodiile lui. Dacă îți bagă Ca o apă cristalină și nu ești atent, riști să faci congestie cerebrală și epilepsie”, susține Decebal Popescu, membru al plutonului Delta Force care l-a prins pe Cristi din Banat.

Echipa de intervenție l-a prins pe Cristi din Banat la petală, acesta nerezistând tentației. După o recuperare viguroasă, Cristi zbătându-se foarte mult, acesta a fost adus la mal și scos cu un minciog.

Deși faptele lui Cristi din Banat sunt înfiorătoare, acesta mai are o șansă de a fi eliberat. În săptămâna Paștelui, procurorii vor întreba poporul dacă vor să fie eliberat Cristi din Banat sau Barabas, dar probabil poporul îl va alege tot pe Barabas, ca în fiecare an.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
11 februarie 2015 12:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult