Încrederea în DNA e la cote maxime. A fost prins şi Cristi din Banat!

După o căutare de câteva zile prin principalele ape cristaline ale Europei, Cristi din Banat a fost capturat și dus în fața procurorilor DNA, urmând să fie pedepsit pentru fărădelegile sale. Informația încă nu e verificată, dar se pare că femeia din reclama cu joburi și Cristi din Banat se vor lupta într-o cuşcă pe viaţă şi pe moarte.

“A fost o intervenție dificilă, pentru că pe lângă cagule și măști de gaz a trebuit să folosim și dopuri industriale de urechi, ca să nu ne anihileze cu melodiile lui. Dacă îți bagă Ca o apă cristalină și nu ești atent, riști să faci congestie cerebrală și epilepsie”, susține Decebal Popescu, membru al plutonului Delta Force care l-a prins pe Cristi din Banat.

Echipa de intervenție l-a prins pe Cristi din Banat la petală, acesta nerezistând tentației. După o recuperare viguroasă, Cristi zbătându-se foarte mult, acesta a fost adus la mal și scos cu un minciog.

Deși faptele lui Cristi din Banat sunt înfiorătoare, acesta mai are o șansă de a fi eliberat. În săptămâna Paștelui, procurorii vor întreba poporul dacă vor să fie eliberat Cristi din Banat sau Barabas, dar probabil poporul îl va alege tot pe Barabas, ca în fiecare an.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 februarie 2015 12:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult