Incredibil: un actor de la Hollywood seamănă izbitor cu taximetristul Marian Cotoagă

La festivitatea de decernare a premiilor Oscar, paparazzi au facut o descoperire șocantă: un bărbat din sală semăna izbitor cu Marian Cotoagă, de 38 de ani, de profesie taximetrist. Imediat, zeci de fotografi și cameramani au tăbărât pe respectivul actor și l-au luat la întrebări ca să afle detalii despre viața lui. Actorul se numește Johnny Depp, este american get-beget și s-a arătat deosebit de încântat de asemănarea cu celebrul nostru șofer.

Poreclit „Marian Cotoagă de Hollywood”, Depp este acum privit ca o adevărată vedetă, dă autografe și interviuri și a început chiar să fie asaltat de admiratoare. Datorită asemănării fizice cu Marian Cotoagă, el a primit deja o propunere din partea unei firme de transport în comun să conducă un autobuz pe ruta Hollywood Multiplex – Drumul Taberei.

Nevasta de-acum faimosului Marian Cotoagă de Hollywood, Vanessa, se declară și ea încântată de faptul ca bărbatul ei seamănă cu un șofer de taxi din România, deși ea l-ar fi iubit și dacă semăna cu un vatman de pe tramvaiul 35.

Autor: Feradol

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 octombrie 2011 14:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult