Incredibil! Un bărbat de 38 de ani din Oradea nu are nici o teorie despre accidentul lui Huidu

Cătălin Bordeanu, de 38 de ani, din Oradea, a şocat azi presa din România după ce a spus că el nu are nici o părere despre accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu şi că, oricât ar încerca, nu poate să formuleze nici o teorie despre cele întâmplate.

Redăm mai jos un fragment din interviul acordat de Cătălin Bordeanu ziarului „Glasul” din Oradea.

Rep: Şi, totuşi, cam câţi km/h credeţi că avea Huidu când a ieşit din curbă?
Cătălin Bordeanu: M-am gândit, însă mi-am dat seama că nu am cum să aflu, pentru că nu am fost acolo să văd şi, astfel, să aproximez o viteză, şi nici nu au fost făcute publice datele adunate de poliţie.

Rep: E foarte probabil ca Huidu, în urma accidentului de schi din iarnă, să fi rămas cu sechele. Nu credeţi că a leşinat?
Cătălin Bordeanu: Asta numai el poate să ştie, vă daţi seama. Probabil în discuţiile pe care le-a avut cu doctorii şi cu poliţiştii, acest aspect a fost elucidat. Când ancheta o va permite, cred că va avea loc şi o conferinţă de presă în care lucurile vor fi puse cap la cap. Trebuie aşteptat până atunci.

Rep: Domnule Bordeanu, cum e posibil să intri cu un bolid ca acela pe contrasens şi să distrugi 3 destine?
Cătălin Bordeanu: Din ce am citit nu se cunosc încă toate datele pe baza cărora să putem afirma din ce motiv a intrat Mercedesul condus de Huidu pe contrasens. Se pot face, evident, tot soiul de consideraţii, dar, după părerea mea, sunt lipsite de valoare, atât timp cât nu cunoaştem declaraţia celor din Mercedes sau a unor martori credibili.

Rep: Cât de inconştient a fost Huidu să conducă astfel având copiii în maşină?
Cătălin Bordeanu: Repet, nu ştim dacă a fost inconştient. Şi-apoi, nu cred că dacă cineva e singur în maşină poate să circule cu viteză. Oricum ar fi, trebuie mers în limita vitezei pentru acel segment de drum.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Mihai
19 octombrie 2011 12:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult