Încurcături birocratice: Parlamentul European a interzis ţigările cu bicarbonat şi micii mentolaţi

Putem răsufla uşuraţi! Deşi intenţia era de a interzice bicarbonatul de sodiu în carnea de mici şi ţigările cu mentol, o înlănţuire complexă de erori birocratice a făcut ca Parlamentul European să instaureze prohibiţia asupra ţigărilor cu bicarbonat şi micilor mentolaţi.

“Ţigările cu bicarbonat şi micii cu aromă de mentă oricum nu erau produse foarte populare printre consumatori, dar faptul că am reuşit să le interzicem e un mare pas înainte”, spune Gerhard von Schrauben, europarlamentar. “Sunt ani de când n-am mai adoptat o rezoluţie! Evident că intenţia acesteia era cu totul alta, dar ştiţi cum e când se adună 700 de clovni din toate ţările: fiecare vorbeşte pe limba lui, se trişează la Solitaire, se suflă cornete, se trage cu praştia… E un vacarm de nedescris.”

Singurul consumator de mititei mentolaţi din Uniune, un cetăţean bulgar în vârstă de 68 de ani, a declarat deja că va contesta decizia Parlamentului European, pe care o consideră injustă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
17 martie 2014 14:03

Alte articole

Vezi mai mult