Îndrăzneală sau cochetărie? O babă a fost văzută pe caniculă fără broboadă şi palton!

O prăjiturică de băbuţă în vârstă de 79 de primăveri târzii a fot remarcată de cunoscători în zona Pieţei Gemeni din Bucureşti datorită ţinutei îndrăzneţe, păpuşica nepurtând nici tradiţionala broboadă şi nici paltonul care se impune chiar şi pe canicula actuală, de 38 grade la umbră.

Apariţia bombonicii îndrăzneţe i-a pus pe jar pe cei câţiva pensionari din zonă, ieşiţi la un covrig şi o mică şuetă politică.

„Am văzut-o venind de pe la vreo 300 de metri, deşi nu mai văd ca pe vremuri. Superbă, absolut superbă. Iar pantofii aceia negri, probabil Clujana… iertaţi-mă, dar nu mai am cuvinte pentru a descrie senzaţia de prospeţime şi sex-appeal”, comentează emoţionat Costică, în vârstă de 75 de ani.

Potrivit martorilor, cocheta bucureşteancă ar fi făcut cumpărături chiar în Piaţa Gemeni, sursele comentând asupra alegerilor sale în ton cu cele mai noi tendinţe.

„Şi-a luat ceapă roşie, sfeclă roşie, o sticlă de borş, deci probabil urmează o seară specială alături de un bărbat care ştie să o aprecieze. Sunt invidioasă pe căruciorul ei, n-am mai văzut modelul acela, probabil îl are din străinătate”, comentează uşor invidioasă Lilica, în vârstă de 85 de ani, care a remarcat şi ea stilul şi îndrăzneala băbuţei.

Pensionara cochetă, pe care o cheamă Micşuna şi în tinereţe a fost telefonistă, susţine că nu se teme de gura lumii şi e perfect conştientă că o va bârfi toată strada, însă preferă să se îmbrace cu stil, oricare ar fi riscurile.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
30 iulie 2013 10:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult