Inedit! Sunt mai mulți urși la șosea pe Transfăgărășan decât turiști în Mamaia

Dacă în Mamaia numărul turiștilor a scăzut dramatic în acest an, pe Transfăgărășan are loc un fenomen opus: numărul urșilor a explodat, ei efectiv se îmbulzesc la șosea, mai ales în weekenduri. S-a ajuns în situația de neimaginat acum câțiva ani în care pe Transfăgărășan să fie mai mulți urși decât turiști în stațiunea, dacă îi mai putem spune așa, Mamaia.

Hotelierii din Mamaia spun că se gândesc serios să-și diversifice oferta și să accepte și urși în camere, nu doar oameni. Trendul arată clar că oamenii care vin în Mamaia sunt tot mai puțini de la an la an, în timp ce la urși e invers, deci decizia de a accepta urși în hoteluri s-ar putea să nu fie deloc deplasată, ci mai degrabă firească și inevitabilă.

Mai ales că urșii sunt mai puțini mofturoși decât oamenii, așa că hotelierii ar face economii importante atât la curățenia din camere, cât și la mâncarea gătită în restaurantele proprii. Unui urs nu trebuie să-i schimbi așternuturile sau prosoapele zilnic, iar hamsiile nu trebuie prăjite, nici micii puși pe grătar înainte să i le pui ursului în farfurie. Nici măcar dacă produsele nu sunt ținute în condiții optime n-o să-ți facă ursul mofturi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 iulie 2022 12:35
Citește mai mult despre: mamaia transfagarasan ursi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult