Inedit! Un bărbat cufundat în lectură a uitat că e în metrou, nu pe toaletă, și s-a căcat pe el

Accident delicat suferit în această dimineață de un bucureștean la metrou. Cufundat în lectura unui almanah plin de haz, bucureșteanul a uitat complet că se află în metrou și, sub impresia că e acasă, pe toaletă, a făcut ceea ce face orice om normal care e pe toaletă și citește: s-a căcat.

”Dintr-o dată m-a lovit o căldură în pantaloni și, imediat după, mirosul”, rememorează ghinionistul bucureștean. ”Dar exact când cei din jur începeau să întoarcă capul spre mine, bănuind ce s-a întâmplat, mi-a venit o idee genială de salvare, pe care am pus-o imediat în practică: profitând de faptul că eram în metroul spre Pipera, am urlat «Hei, vezi că ți-a căzut badge-ul pe jos!»”.

Și ideea l-a salvat. În momentul în care a urlat că e un badge căzut, toți cei din vagon au încercat să se uite pe jos, a ieșit o îmbulzeală de nedescris, de era cât pe ce să sară trenul de pe șine și nimeni nu s-a mai uitat spre bărbatul care se căcase pe el.

Ba, mai mult, câțiva corporatiști s-au căcat la propriu pe ei doar la gândul că ar putea să-și piardă badge-ul și să nu mai poată, astfel, să intre în clădirea de birouri unde lucrează, așa că bucureșsteanul care se căcase pe el a devenit mai degrabă regula, decât excepția.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 octombrie 2016 07:00
Citește mai mult despre: citit metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult