Inedit! Un român a chemat un meșter doar ca să bea cu el

Te-ai întrebat uneori de ce nu găseşti niciodată un meşter să-ţi instaleze, repare, desfunde sau înşurubeze ceva prin casă? Ei bine, pentru că în pandemie toţi sunt ocupaţi cu munci mai plăcute! Marcu Anton, un bărbat din Berceni, recunoaşte că a chemat azi dimineaţă un meşter doar ca să stea la o bere cu el.

„Sub pretextul că trebuie să destupe sifonul de la baie cu şarpele – sau ceva de genul – Marcu al meu l-a chemat pe nea Costică, instalatorul, să vină de urgenţă cu trusa de scule şi două PET-uri de bere”, povesteşte, bosumflată, soţia lui Marcu. „De atunci stau încuiaţi în baie, din când în când se mai aude un râs, un ciocnit de pahare… Muncesc pe rupte, ce să zic.”

„De când s-au închis birturile trebuie să ne descurcăm şi noi cumva. Uite, şi mie mi-a sărit o siguranţă, a naibii, nu reuşim să-i dăm de cap de cinci ore”, spune Aurel Popescu, un vecin care, la rândul său, bea de cinci ore cu nea Strugurel, electricianul cartierului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
5 februarie 2021 18:02

Alte articole

Vezi mai mult