Inestimabil. A fost găsit un manuscris cu înjurături nepublicate ale lui Vadim Tudor!

Plecarea lui Corneliu Vadim Tudor dintre noi a lăsat un gol imens în logosul românesc. De câțiva ani de zile întreaga clasă politică românească nu a fost în stare să producă înjurături noi, consistente. Nivelul înjurăturii a ajuns atât de jos încât lumea strigă m***e PSD, în loc să pună ceva devastator, în stilul regretatului Vadim. 

Acesta a și avertizat dealtfel, profetic, cu câteva luni înainte să moară „mă uit înjur și nu văd pe nimeni să vină din urmă. Ascultați-mă, o să-mi faceți statuie care să vă înjure, o să vă uitați la înregistrări cu mine și o să râdeți cu un ochi și veți plânge cu celălalt”, a spus cel supranumit Tribunul. 

Vestea bună vine însă din partea curatorilor muzeului memorial  „Adu-n p***a mă-tii telefonul”, care au terminat de inventariat imensa colecție de texte lăsate de fostul politician. „Am găsit 700 de texte nepublicate încă, pe care le vom aduna într-un volum postum. Acesta va o lucrare superbă, ediție de lux, trei volume cartonate care vor fi puse la dispoziția publicului la prețul de 100 de lei”, a declarat directorul muzeului, care este denumit deja de apropiați „micul Maiorescu” pentru sârguința și devotamentul pe care îl are pentru revalorificarea patrimoniului cultural lăsat în urmă de Corneliu Vadim Tudor. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

19 aprilie 2019 16:39
Citește mai mult despre: postume Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult