Inexplicabil! BBC şi CNN nu au pomenit încă nimic de nunta Biancăi Drăguşanu

Lipsă de profesionalism inimaginabilă la BBC şi CNN! Deşi se ştie de săptămâni bune despre viitoarea nuntă dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, cele două importante canale media au ignorat complet ceea ce se anunţă nunta anului. „Mai mult, directorii de programe de la BBC şi CNN mint cu nonşalanţă şi spun că nu ştiu cine sunt eu”, acuză Bianca.

Ea spune că a comandat împreună cu Victor Slav un sondaj de opinie în câteva insuliţe din Pacific, care a scos la iveală lucruri uluitoare. „Locuitorii de acolo nici măcar nu ştiu cine e Bianca Drăguşanu, e inimaginabil aşa ceva. Eu vând drepturile de difuzare ale nunţii în funcţie de câţi oameni o urmăresc, o să pierd o grămadă de bani din cauza BBC şi CNN.”

„Vă daţi seama”, a continuat Bianca, „sunt oameni prin Tanzania, Insulele Fiji sau Kiribati care nu au de unde să afle despre nunta mea. CNN sau BBC erau singurele lor şanse. Oamenii ăia cu ce sunt vinovaţi? Poate vor şi locuitorii de acolo să vină la nuntă, sau să ne trimită un cadou, după posibilităţi. Cum să facă asta dacă ei nici măcar nu ştiu că eu mă căsătoresc cu Victor Slav? BBC-ul şi CNN-ul nu mai sunt ce-au fost!”.

Scris de Calin
5 septembrie 2013 07:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult