Inexplicabil! Un manelist crede în existenţa numărului

Revelaţie inexplicabilă a unui manelist din Tecuci! Deşi crescut de mic în cultura „fără număr, fără număr”, acesta şi-a şocat prietenii şi duşmanii cu o afirmaţie care va da multe bătăi de cap oamenilor de ştiinţă de aici încolo: „Numărul există, în timp ce expresia «fără număr» este o prostie!”

„A intrat dracul în el, e irecuperabil”, l-a catalogat Manuel Rotaru, un fost prieten al manelistului. „Când a zis că există număr şi că expresia «fără număr» este o prostie, am tăbârât pe el cu pumni şi picioare fără număr. «Uite bă, ţi-am dat fără număr», i-am zis, la care el, plin de sânge, mi-a răspuns «Nu, mi-ai dat 28 de pumni şi 17 picioare în gură. 45 de lovituri, bă, nu fără număr».”

Manelistul care crede în existenţa numărului a fost între timp izolat de toată lumea, pe motiv că le strică cheful. „Numără banii fără număr pe care îi aruncăm spre manelişti, ştie să citească ceasul, iar când comandăm ceva îi spune chelneriţei exact câtă băutură vrea, nu cere «fără număr», ca noi ceilalţi. Pentru mine, el nu mai există ca manelist”, spune acelaşi Manuel Rotaru.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 octombrie 2013 09:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult