Influencer din Capitală, declarat mort după ce n-a pus poze cu apusul de ieri

Fascinantul apus de soare multicolor de ieri îi dă bătăi de cap lui Decebal Popescu, un tânăr influencer din cartierul bucureştean Pantelimon! Acesta a adormit devreme aseară, neapucând să posteze pe nicio reţea de socializare vreo poză cu apusul, iar în această dimineaţă s-a trezit că fusese declarat mort.

Apropiaţii i-au organizat chiar şi o pomană, cu colivă, colaci şi mâncarea preferată a influencerilor, pişcoturi. „Apăi maică, dacă am intrat la tine pe instagram şi n-am văzut aceeaşi poză ca la ceilalţi 70 de influenceri din bloc, am presupus că te-ai dus la loc cu verdeaţă, să cerşeşti likeuri printre îngeri”, explică tanti Coca, vecina de la 4.

„Când m-am trezit azi dimineaţă şi am postat obişnuita imagine motivaţională cu cafeluţă şi poezioară cretină, lumea s-a speriat, a zis că-s moroi sau că s-a reîncarnat cineva pe contul meu. Nu, oameni buni, sunt viu şi sănătos, doar n-am văzut apusul, sorry”, recunoaşte Decebal, care se chinuie acum să-şi anuleze certificatul de deces şi să cureţe casa scării de ceara scursă de la lumânări.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
5 martie 2021 11:49
Citește mai mult despre: apus influencer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult