Informații noi în dosarul lui Dan Diaconescu. Și el era virgin!

Noi informații ies la iveală în dosarul lui Dan Diaconescu, fostul patron de televiziune anchetat pentru sex cu minore. A circulat mult știrea că acesta căuta să facă sex cu o virgină, însă anchetatorii au dezvăluit recent că e mai complicat de-atât: și Dan Diaconescu era virgin.

„Putem confirma că bărbatul de 55 de ani anchetat în acest dosar era la rândul lui virgin“, a spus unul dintre anchetatori. „Dealtfel, acesta este motivul pentru care el își dorea o virgină, pentru a fi pe picior de egalitate cu ea. Ea virgină, el virgin, așa i s-a părut lui că ar fi mai natural și mai firesc. Din fericire nu a găsit o virgină, așa că suspectul a rămas în continuare virgin.“

Doar că între timp Dan Diaconescu a scăpat de virginitate, conform altor surse – neoficiale, ce-i drept. În cele câteva zile în care a fost în arest preventiv, Dan Diaconescu ar fi fost ajutat de câțiva binevoitori cu care a împărțit celula să scape de virginitate. Nu chiar în modul în care și-ar fi dorit, dar măcar acum nu mai este virgin.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
14 aprilie 2023 10:02
Citește mai mult despre: Dan Diaconescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult