Ingenios! Părinții lui Remus Cernea îl abuzează de o lună, doar-doar li-l iau norvegienii de pe cap

Cazul familiei Bodnariu continuă să nască dispute, dar și speranțe pentru multe familii de români. Printre ele, părinții deputatului Remus Florinel Cernea, care au regăsit încrederea că-l vor vedea, în sfârșit, plecat de-acasă. În acest scop, ei au demarat acum o lună o amplă campanie de abuzuri fizice și psihice, sperând că autoritățile norvegiene se vor sesiza și li-l vor confisca pentru o perioadă cât mai lungă.

„La-nceput l-am luat cu de-astea mai ușoare – îi trăgeam șpițuri în cur că de ce n-are cămașă, îi lipeam gumă-n păr ori îi degresam lanțul de la bicicleta de hipster cu care merge la Parlament. S-a ținut tare, așa c-am trecut la nivelul următor. Într-o zi de dezlegare la pește, a zis ta’su că are poftă de delfin și l-a trimis pe Remus să-l taie pe-ăla de-l ținea pe lângă casă. Cu ce lacrimi mari a-nfulecat pletosu’ din fileul de Sinbad, mai ceva ca-n „Moartea căprioarei”! Pe urmă, noaptea, când dormea mai bine, ne schimbam vocile și ne tânguiam în întuneric: „Remuseee, de ce mi-ai luat tu mie zilele de persoană non-umană, Remuseee!” Tare ne-am distrat, da’ ăsta micu’, căpos, tot nu s-a plâns la norvegieni”, povestește doamna Cernea.

Pentru a grăbi procesul, părinții lui Remus Cernea au făcut un autodenunț la ambasada Norvegiei, mărturisind inclusiv cum l-au pus să învețe rugăciuni, molifte și psalmi pe care l-au obligat să le recite la musafiri. Soții Cernea spun că intervenția autorităților norvegiene e ultima lor speranță de a-l mai vedea pe Remus mutat de-acasă. „Dacă nu ne-ajută Oslou’, ne mai rămâne să-i fabricăm vreun dosar pentru pârnaie… da’ e greu, ce infracțiuni ar putea să facă dacă stă tot timpu-nchis în camera lui și se piaptănă?…”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
4 februarie 2016 16:30
Citește mai mult despre: Remus Cernea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult