Bani și aur! Altceva nu știe! Patriarhul Daniel a plecat într-un concediu suspect. Și-a luat cortul și s-a dus la Roșia Montană, chiar deasupra zăcământului de aur, cu o lopețică și o găletușă, și adună aur până la 18 ore pe zi: ”Am deja o vârstă, nu mai am 50 de ani, că aș fi săpat 24 din 24, la cât aur e aici, și e păcat să-l las aici”, a spus Patriarhul.

patriarhul_daniel_rosia_lopatica2.jpg
Alături de Patriarh sunt și câteva zeci de preoți ortodocși, pe care Daniel i-a păcălit că îi ia în teambuilding, dar de fapt i-a pus să cearnă minereul adunat de el, dar nu le dă nimic, punându-i să-și cumpere mâncare și apă din banii lor, pretextând că doar așa pot deveni sfinți.

Sătenii din Roșia Montană spun că l-au auzit la un moment dat rugându-se la Dumnezeu să-i trimită o ploaie cu cianură, ca să extragă aurul mai ușor. Cei care s-au oferit să-l ajute contra cost să sape după aur au fost înjurați de Patriarh, care le-a spus că Dumnezeu n-a făcut aurul pentru săraci.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 02.08.2015 04:09 Monden

National Cinematografic