Ingenios! Patriarhul și-a luat lopățica și găletușa și a plecat la Roșia Montană, să sape după aur

Bani și aur! Altceva nu știe! Patriarhul Daniel a plecat într-un concediu suspect. Și-a luat cortul și s-a dus la Roșia Montană, chiar deasupra zăcământului de aur, cu o lopețică și o găletușă, și adună aur până la 18 ore pe zi: ”Am deja o vârstă, nu mai am 50 de ani, că aș fi săpat 24 din 24, la cât aur e aici, și e păcat să-l las aici”, a spus Patriarhul.

Alături de Patriarh sunt și câteva zeci de preoți ortodocși, pe care Daniel i-a păcălit că îi ia în teambuilding, dar de fapt i-a pus să cearnă minereul adunat de el, dar nu le dă nimic, punându-i să-și cumpere mâncare și apă din banii lor, pretextând că doar așa pot deveni sfinți.

Sătenii din Roșia Montană spun că l-au auzit la un moment dat rugându-se la Dumnezeu să-i trimită o ploaie cu cianură, ca să extragă aurul mai ușor. Cei care s-au oferit să-l ajute contra cost să sape după aur au fost înjurați de Patriarh, care le-a spus că Dumnezeu n-a făcut aurul pentru săraci.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 august 2015 02:08

Alte articole

Vezi mai mult