Un bărbat din București a găsit o soluție genială pentru a scăpa de temutele invitații la nunți: și-a updatat căsuța poștală cu un separeu special pentru spam, astfel încât plicurile să nu mai ajungă în mâinile lui. Acesta a explicat cum funcționează sistemul.
 
cutie_postala_spam.jpg "Cel mai important feature al căsuței este filtrul pentru sclipici și inimioare. Având în vedere că 99% dintre invitațiile la nunțile românești conțin sclipici și inimioare, filtrul acesta mă ajută să scap de majoritatea dintre ele. De asemenea, am instalat un dispozitiv care scanează interiorul plicului și, dacă sesizează cuvinte precum 'bucurie', 'destine', 'cunună', 'complicitatea nașilor' sau 'Bogdan' - am foarte mulți prieteni cu numele ăsta, plicurile sunt automat transportate în căsuța de spam. De aici nu-mi rămâne decât să apăs un buton pentru ca ele să ajungă în trash, un coș de gunoi pus sub căsuță", spune bărbatul.
 
Acesta nu s-a oprit doar la invitațiile de nunți. Și-a instalat căsuțe spam separate pentru facturi, oferte de la Kaufland sau fluturași de la martorii lui Iehova.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Saturday, 17.09.2016 14:39 Monden

National Cinematografic