Ingenios şi eficient! Un român a săpat un tunel pe sub Autostrada Soarelui şi a ajuns primul la mare

Ca să scape de aglomeraţia de pe Autostrada Soarelui, luată cu asalt de maşini care vor să ajungă la mare, un bucureştean a decis că e mult mai simplu să pornească la drum doar cu un hârleţ. Cu ajutorul lui şi a unei busole, el a săpat un tunel fix pe sub autostradă, reuşind astfel performanţa să fie între primii turişti ajunşi la mare.

„M-am săturat să stau blocat în trafic cu orele”, a povestit ingeniosul bucureştean. „De multe ori a trebuit să mă întorc în Bucureşti înainte să ajung măcar la mare, că altfel riscam să nu mai ajung lunea dimineaţă la muncă. Prin tunelul săpat cu mâinile mele, în schimb, am ajuns foarte rapid, acum mă pot bucura de week-end. Mai ales că la întoarcere nu mai trebuie să sap.”

Deşi nu acesta a fost scopul lui, bucureşteanul ar putea acum să se îmbogăţească de pe urma tunelului. Invidioşi pe timpul scurt de care a avut nevoie bucureşteanul ca să ajungă la mare, mulţi turişti s-au arătat dispuşi să plătească o taxă, numai să fie lăsaţi să foloseasca şi ei tunelul. Mai mult, acesta a primit deja o ofertă consistentă de la Mega Image, care ar vrea să deschidă câteva zeci de magazine în tunel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 august 2013 12:08

Alte articole

Vezi mai mult