Eterna discuție ”ce să stea la frigider, salata soției sau berea bărbatului?” a fost rezolvată într-un mod ingenios de un bucureștean de 32 de ani. Sătul de discuțiile interminabile cu partenera de viață, acesta a golit complet toate pungile cu legume congelate și și-a ascuns acolo berile sale preferate.

beri_legume_congelate.jpg ”Eu sunt bărbat, nu ierbivor – sau, mai rău, vegan –,  ca să îmi fac provizii de legume”, și-a motivat bucureșteanul gestul. ”Să nu uităm, frigiderul a fost inventat de un bărbat și sunt sigur că l-a inventat ca să răcească beri, nu ca să congeleze legume. Și nici pentru salate, iaurturi sau ce alte prostii ține nevastă-mea în el. Dacă nu ar fi existat bere, frigiderul probabil nici măcar n-ar fi fost inventat.”

Ingeniosul bărbat spune că, de când cu ideea asta, n-a mai băut niciodată bere caldă acasă. ”Nici când aveam voie la frigider nu le aveam așa reci, că soția îl ținea pe nivelul 1 și nu se răceau cât aș fi vrut eu. Acum sunt perfecte și, în plus, soția mă laudă că mănânc zilnic legume, că tot timpul mă vede cum umblu la punga în care îmi țin eu berile. Acum suntem amândoi fericiți.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 28.08.2017 12:52 Monden

National Cinematografic