Ingenios! Un bărbat i-a înlocuit nevestei rujul cu super glue: „În sfârșit, am parte de liniște”

Un bărbat şi-a recăpătat minţile, după ce a pus în aplicare o idee ingenioasă, ce îi va aduce, probabil, un renume mondial printre bărbaţi. Victor R. a înlocuit rujul nevestei cu super glue, cauzându-i acesteia o tăcere prelungă şi binevenită.

“Pur şi simplu mă săturasem, vorbea într-una. Ajunsesem să-mi pun dopuri în urechi, dar asta o făcea să vorbească şi mai tare, şi primeam plângeri din partea vecinilor de deasupra, dar şi din blocul de vizavi. Trebuia să găsesc o soluţie să-i închid gura, aşa că am cumpărat super glue şi i l-am pus în loc de ruj. Acum gesticulează frenetic, asemănător unei maimuţe, iar eu stau în fotoliu şi râd, cu o bere în mână. Din când în când o mai filmez, ca s-o ascult, pardon, să o văd şi când sunt la muncă. Nu credeam că un simplu tub de super glue poate fi secretul unei căsnicii perfecte”, spune Victor R.

Decizia acestuia are, însă, şi dezavantaje. “Din păcate, sexul oral nu mai e ce-a fost, iar când vine maică-sa în vizită, trebuie să stau eu de vorbă cu ea, în loc să le las pe ele să trăncăne în bucătărie. Asta e, nu le poţi avea pe toate”, a mai declarat bărbatul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
24 mai 2015 09:53
Citește mai mult despre: barbat cuplu femeie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult