Ingenios. Un bărbat îşi face concediul la un festival de film, că în timpul proiecţiilor soţia e nevoită să tacă

A învins karma! Îl cheamă Ștefan, are 35 de ani, e corporatist și anul acesta a avut o idee de concediu ingenioasă. Ca să mai scape de gura soției, s-a dus la munte, la un festival de film. Planul lui Ștefan e unul genial în simplitatea lui.

”Anul trecut am fost la mare și cât am stat pe șezlong soția mi-a povestit tot ce se întâmplă pe Facebook-ul ei, tot ce-a făcut în liceu cu prietenele, dar și toate discuțiile cu colegele ei de la muncă, dintre anii 2014-2016. La film trebuie să faci liniște, așa că va trebui să tacă. Probabil n-o voi sssst-ui doar eu, ci și alții”, spune Ștefan.

”Mergem la Festivalul de Film și Istorii Râșnov, care ține 10 zile. Când nu sunt filme, o duc la dezbateri. Acolo trebuie să se înscrie la cuvânt, nu poate vorbi oricum. Încet-încet o educ și poate după cele 10 zile de liniște, la întoarcerea acasă nu voi mai simți nevoia de încă un concediu, să mă odihnesc, cum a fost până acum”, a mai spus Ștefan.

Corporatistul speră că la finalul zilei soția va fi epuizată după atâtea filme, dezbateri și evenimente, așa că va adormi repede și nu va mai avea puterea să înceapă discuții despre ”subiecte importante pentru gospodărie”, precum poziția jaluzelelor, sau situațiile în care el a uitat să facă ceva, care trebuie dezbătute câteva ore.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 iulie 2017 11:07
Citește mai mult despre: festival film Râșnov

Alte articole

Vezi mai mult