Ingenios! Un bărbat şi-a pus şemineu sub televizor, ca să se uite romantic la meci împreună cu soţia

Decebal Popescu, un bărbat de 36 de ani din Bucureşti, pare să fi găsit cheia unei vieţi de cuplu fericite! În urmă cu câteva zile, acesta a terminat de montat un şemineu superb exact sub televizor, iar acum poate să se bucure de momente romantice împreună cu soţia şi să se uite la meci în acelaşi timp.

„Până nu de mult, trebuia să aleg între meci şi să petrec clipe minunate de tandreţe cu scumpa mea soţie. Că n-o interesează fotbalul, că în sufragerie e frig, ştiţi voi, chestii de-astea pe care noi, bărbaţii, nu prea le putem înţelege”, mărturiseşte Decebal.

„De când avem televizorul şi şemineul în acelaşi loc, totul s-a schimbat. Ea se uită fascinată la şemineu, eu mă uit cum joacă băieţii, temperatura e perfectă, lemnele trosnesc, galeria cântă… Trebuie să recunosc, uneori focul ăla e mai palpitant decât meciurile din Liga I!”

„Dacă vreţi şi voi un şemineu – sau un radiator, o sobă, un boiler, sau poate aveţi o soţie super-friguroasă şi vrea o aerotermă industrială – să ştiţi că Brico Dépôt şi Praktiker au lansat deja catalogul #AdioFrig!„, a adăugat bărbatul, încântat de achiziţie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

21 septembrie 2018 12:01
Citește mai mult despre: semineu televizor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult