Ingenios! Un fumător a reușit să fenteze legea anti-fumat: ”Când vreau să fumez, ies afară din bar”

Cât timp alții stau și se plâng pe Facebook, un fumător genial a găsit o metodă prin care să fenteze legea anti-fumat, iar acum poate să fumeze ori de câte ori merge cu prietenii într-un bar sau club. ”Când îmi vine cheful de țigară, ies afară și fumez relaxat câte vreau”, spune George Mocanu, ingeniosul fumător.

Acesta spune că geniala idee i-a venit absolut spontan, fără nici un supraefort intelectual. ”E probabil una din acele idei care îți vine doar o dată în viață. Mă bucur că mi-a venit în legătură cu fumatul, că altfel probabil stăteam și eu ca prostul pe Facebook, să mă lamentez că mi s-a interzis un drept fundamental și că nu e normal ce se întâmplă. Aș fi fost o Cristiana Anghel a Facebook-ului.”

Imediat ce a făcut ingenioasa descoperire, George Mocanu spune că viața lui s-a schimbat mult în bine. ” Înainte trebuia să merg în Republica Moldova, ca să mai pot fuma liniștit o țigară. Și eram tot timpul stresat, credeam că astrele s-au aliniat împotriva mea, sau că divinitatea mă urăște, tot felul de prostii. Mă bucur că am scăpat de tot stresul ăla”, spune fumătorul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 martie 2016 17:03
Citește mai mult despre: fumat geniu

Alte articole

Vezi mai mult