Ingenios! Un fumător a reușit să fenteze legea anti-fumat: ”Când vreau să fumez, ies afară din bar”

Cât timp alții stau și se plâng pe Facebook, un fumător genial a găsit o metodă prin care să fenteze legea anti-fumat, iar acum poate să fumeze ori de câte ori merge cu prietenii într-un bar sau club. ”Când îmi vine cheful de țigară, ies afară și fumez relaxat câte vreau”, spune George Mocanu, ingeniosul fumător.

Acesta spune că geniala idee i-a venit absolut spontan, fără nici un supraefort intelectual. ”E probabil una din acele idei care îți vine doar o dată în viață. Mă bucur că mi-a venit în legătură cu fumatul, că altfel probabil stăteam și eu ca prostul pe Facebook, să mă lamentez că mi s-a interzis un drept fundamental și că nu e normal ce se întâmplă. Aș fi fost o Cristiana Anghel a Facebook-ului.”

Imediat ce a făcut ingenioasa descoperire, George Mocanu spune că viața lui s-a schimbat mult în bine. ” Înainte trebuia să merg în Republica Moldova, ca să mai pot fuma liniștit o țigară. Și eram tot timpul stresat, credeam că astrele s-au aliniat împotriva mea, sau că divinitatea mă urăște, tot felul de prostii. Mă bucur că am scăpat de tot stresul ăla”, spune fumătorul.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 martie 2016 17:03
Taguri: fumat geniu

Alte articole

Vezi mai mult