Ingenios! Un instalator și-a pus sfârcuri pe buci și acum are sute de solicitări

Un instalator din București a dat lovitura! Acesta a avut ideea genială de a-și lipi câte un sfârc pe fiecare bucă, iar acum abia dacă mai face față solicitărilor. Decolteul său impresionant îi face pe mulți bărbați să-l cheme chiar dacă nu au probleme cu țevile.

„Mi-a venit ideea când stăteam aplecat sub o chiuvetă dintr-o garsonieră din Berceni și mi-am văzut fundul reflectat într-o vitrină plină cu bibelouri. Chiar în acel moment mi-am dat seama că bucile mele arată ca un decolteu generos de doamnă sau domnișoară, și am avut așa, ca o viziune”, spune Aurel Aghiorghesei, un instalator de 54 de ani și 154 de kilograme.

„Inițial îmi lipisem două sfârcuri din plastic, destul de realiste, dar apoi, când am văzut ce succes au, am decis să-mi implantez sfârcuri reale. Le-am transplantat chiar pe ale mele, că oricum stau foarte rar cu fața la client. Uneori mă mai trezesc pipăit, mai ales când am de lucru prin căminele de la Poli, dar de multe ori ajung acasă cu sute de lei în decolteu, așa că sunt și bune și rele”, spune acesta.

Aurel nu are de gând să se oprească aici: cu banii câștigați are de gând să își bage silicoane în buci, pentru a atrage și mai mulți clienți.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Luchian
14 ianuarie 2019 13:14
Citește mai mult despre: decolteu instalatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult