Ingenios! Un magazin din Regie care dă rest felii de parizer în loc de caramele și-a triplat vânzările

Coadă interminabilă la un magazin alimentar din Regie, dintr-un motiv cât se poate de întemeiat:  spre deosebire de magazinele concurente, dă restul în felii de parizer. Cunoscută drept ”aurul studentului”, felia de parizer dată rest atrage zilnic ca un magnet mii de studenți, atât din Regie, cât și din alte campusuri studențești, unele chiar din provincie.

”E cea mai tare chestie inventată vreodată”, exultă un student din Regie. ”Una e să îți cumperi singur parizer și cu totul altceva să te trezești cu parizerul în mână, din senin. «Parizer-surpriză», cum îi zicem noi. Am ajuns să îmi cumpăr tot felul de tâmpenii, numai ca să fiu surprins cu o felie de parizer pe post de rest. Cred că am cumpărat până acum câteva sute de pachete de țigări, deși eu nici măcar nu sunt fumător. Viciul meu este parizerul, nu fumatul.”

”A fost noroc chior”, recunoaște cu sinceritate patronul magazinului. ”Într-o zi am rămas fără caramele și gume și efectiv nu mai știam ce să dau rest. Și în momentul ăla privirea mi-a căzut asupra feliilor de parizer. Probabil Dumnezeu mi-a îndreptat-o într-acolo, eu așa cred. Și am dat rest două felii de parizer și instant coada s-a dublat. De atunci nu mai e moment în care să nu fie tot timpul cineva la coadă.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
24 noiembrie 2016 14:54
Citește mai mult despre: parizer student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult