Ingenios! Un român a investit în usturoi, după care a dat drumul la vampiri pe stradă

Să faci bani e foarte simplu când ai un plan bun de afaceri. A demonstrat-o recent un investitor cu imaginație din Bran, care și-a vândut casa și mașina și a băgat banii într-o fermă de vampiri. A păstrat însă o parte din bani, cu care a cumpărat câteva tone de usturoi, după care a dat drumul la vampiri pe stradă.

Subit, cererea de usturoi a explodat în zonă, și la fel și prețul. Dacă localnicii sunt cât de cât obișnuiți cu vampirii și nu se sperie atât de ușor de ei, turiștii străini din zona Branului s-au panicat extrem de tare la vederea vampirilor și au fost dispuși să dea și câteva sute de euro pentru o simplă funie de usturoi.

Ce-i drept, poliția locală din Bran l-a amendat pe investitor pentru că a dat drumul la vampiri pe stradă fără să le pună botniță, dar amenda este de-a dreptul derizorie. „Am plătit o amendă de 200 de lei, în condițiile în care eu vând zilnic usturoi de zeci de mii de euro. I-am vândut o funie de usturoi cu 100 de euro chiar și celui care m-a amendat cu 200 de lei“, a povestit investitorul.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
5 septembrie 2022 18:01
Citește mai mult despre: usturoi vampiri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult