Ingeniozitatea românilor nu are limite. De câțiva an, un comerciant a trecut granița cu sute de saci de zahăr, fără să plătească nici o taxă pentru marfa sa. Acesta a speculat faptul că într-o sticlă de cola intră o cantitate apreciabilă de zahăr.

zahar_in_cola.jpg Știam și eu, ca toată lumea, că cola are foarte mult zahăr, așa că am zis să văd exact cât zahăr aș putea ascunde într-o sticlă de 0,5 litri”, a povestit ingeniosul comerciant. ”Am pus un sac, încă mai era loc, l-am pus pe-al doilea, încă nu se umpluse, abia după cel de-al treilea sac s-a umplut de zahăr sticla de 0,5. Și uite așa, treceam câte 3 saci odată.”

Ingeniosul român spune că ar fi vrut să treacă granița cu mai mult de o sticlă odată, dar n-a reușit asta din cauză că sticla de cola devenea foarte grea. Odată, din neatenție, chiar și-a fracturat mai multe oase, după ce a scăpat sticla de cola în care tocmai turnase cei trei saci de zahăr pe picior.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 03.10.2014 15:29 Monden

National Cinematografic