Ingenios! Un român le deschide ușa colindătorilor, dar se apucă el primul de colindat

După ani de zile în care a fost victima colindătorilor, care l-au ușurat de sume importante de bani, un român a reușit imposibilul: să întoarcă vizita colindătorilor în favoarea lui, atât fonic, cât și financiar. Concret, ingeniosul român le deschide ușa tuturor colindătorilor, dar se apucă de colindat înaintea lor.

”Până să termine ei de întrebat «Primiți cu colindul?», eu deja sunt la versul al doilea din «Trei păstori se întâlniră». Majoritatea rămân uluiți și, până să se dezmeticească, eu am terminat colindul și stau cu mâna întinsă, să le cer bani – exact cum fac ei. Și îmi dau bani, că nu prea au încotro: dacă ei așteaptă să primească după ce colindă, și ei trebuie să dea dacă sunt colindați, nu?”

Încurajat de succesul său, ingeniosul român și-a propus acum un obiectiv ce pare de-a dreptul imposibil. ”Vreau să găsesc portița prin care, când vine popa cu crucea, să-l curăț eu pe el de bani, nu invers”, spune temerarul. ”O astfel de realizare ar fi cel puțin de aceeași magnitudine cu descoperirea teoriei relativității și tocmai de acceea n-o să mă las până nu le vin popilor de hac.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
26 decembrie 2016 13:12

Alte articole

Vezi mai mult