Sătul să-și petreacă sărbătorile de iarnă cu lumina stinsă și mereu atent să nu producă un zgomot prea puternic care ar putea atrage colindători, un român ingenios și-a pus anul acesta sigla ANAF pe ușă. Și, spre încântarea lui, ideea a funcționat impecabil.

apartament_sediu_anaf.jpg ”Auzeam cetele de colindători cum băteau la uși chiar și la etajul meu, dar de ușa mea nu s-a apropiat nici măcar unul”, exultă acesta. ”Unii chiar o luau la fugă, mai-mai să cadă pe scări, când vedeau că scria ANAF pe ușa mea. Ba chiar au fost câțiva colindători care mi-au lăsat bani în plic pe preș. Să scriu ANAF pe ușa apartamentului a fost cea mai bună ideea pe care o puteam avea.”

Pe lângă absența colindătorilor, ingeniosul român s-a ales și cu un bonus neluat în calcul. ”Abia azi am realizat că nici adminstratorul n-a mai dat pe la ușa mea”, spune acesta. ”Și nu era Crăciun în care să nu treacă pe la toți locatarii, să ne întrebe de restanțe și fondul de rulment. Dar, iată, anul acesta m-a scăpat sigla ANAF de pe ușă de vizita lui. Clar n-o mai dau jos de acolo!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 26.12.2018 13:29 Monden

National Cinematografic