Ingenios! Un român şi-a scris ANAF pe uşă şi l-au ocolit toți colindătorii

Sătul să-și petreacă sărbătorile de iarnă cu lumina stinsă și mereu atent să nu producă un zgomot prea puternic care ar putea atrage colindători, un român ingenios și-a pus anul acesta sigla ANAF pe ușă. Și, spre încântarea lui, ideea a funcționat impecabil.

”Auzeam cetele de colindători cum băteau la uși chiar și la etajul meu, dar de ușa mea nu s-a apropiat nici măcar unul”, exultă acesta. ”Unii chiar o luau la fugă, mai-mai să cadă pe scări, când vedeau că scria ANAF pe ușa mea. Ba chiar au fost câțiva colindători care mi-au lăsat bani în plic pe preș. Să scriu ANAF pe ușa apartamentului a fost cea mai bună ideea pe care o puteam avea.”

Pe lângă absența colindătorilor, ingeniosul român s-a ales și cu un bonus neluat în calcul. ”Abia azi am realizat că nici adminstratorul n-a mai dat pe la ușa mea”, spune acesta. ”Și nu era Crăciun în care să nu treacă pe la toți locatarii, să ne întrebe de restanțe și fondul de rulment. Dar, iată, anul acesta m-a scăpat sigla ANAF de pe ușă de vizita lui. Clar n-o mai dau jos de acolo!”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
26 decembrie 2018 11:29
Citește mai mult despre: ANAF colindator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult