Ingenioși! Ca să fie siguri că vine lumea la nunta lor, doi tineri au anunţat că organizează un food truck festival

Uită de invitaţiile clasice la nuntă! Un cuplu de tineri români, conştienţi că o nuntă n-are cum să fie reuşită dacă nu vine lume multă, au decis să facă un eveniment de tip Food Truck Festival, la care au invitat rudele, prietenii şi apropiaţii, care în mod normal la o invitaţie clasică ar fi răspuns cu tradiţionalul “nu pot, am un concediu în perioada aceea, am biletele luate de anul trecut”.

“În primul rând că la o nuntă e extrem de complicat cu meniul. E firesc ca unora să nu le placă rulourile cu şuncă şi morcov ras, sau roşia umplută cu salată de vinete. E cu totul altceva când poţi să mănânci un burger, sau un hotdog, sau frigărui, sau un sandviş cu peşte. Şi ceea ce nu se dă aproape la nicio nuntă e bere la draft, motiv pentru care nici nu prea vine lumea. Noi oferim toate astea. Dacă le place, o să meargă bine şi darul”, explică mirii. Aceştia au ales o nuntă în aer liber, pentru că la nunţile la cort mesenii mai de la ţară se descălţau înainte să intre. Mirii promit că la nunta lor nu vei fi întrebat dacă vii din partea mirelui sau a miresei, ci doar: „doriţi ketchup sau muştar?”

În loc de formula clasică, adică naşul şi naşa alături de miri, tinerii au formulat invitaţia astfel: “Chef Nea Viorel şi Bucătăreasa Tanti Leni vă invită la un Food Truck Festival Matrimonial, alături de sponsorii principali, Rux şi Darius”. Nunta o să aibă şi surprize. La miezul nopţii o să sară mirele dintr-un hotdog uriaş, iar mireasa va purta o rochie comestibilă, care se va servi în loc de tort.

Dacă vreţi să vă inspiraţi, puteţi merge şi voi la Romexpo Food Truck Festival, între 25-28 mai. Puteţi să mâncaţi ceva de la zecile de truckuri, staţi pe iarbă şi uitaţi-vă după miri, care au chemat să cânte nu orice trupe, ci Vama, Golan şi Şuie Paparude! Vă rugăm insistent să nu faceţi Dansul Pinguinului când cântă Tudor Chirilă, din motive de securitate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

23 mai 2018 11:05

Alte articole

Vezi mai mult