Ingenioși! Țiganii de la Pata Rât și-au pus barăcile pe Booking pentru perioada Untold și s-au umplut de bani

Ceea ce n-au reușit autoritățile în zeci de ani a reușit Untold-ul în doar câteva ore: i-a scos din sărăcie pe țiganii de la Pata Rât. Aceștia au profitat de cererea imensă de locuri de cazare pentru perioada Untold-ului și și-au pus barăcile pe Booking, iar rezultatele n-au întârziat să apară: în doar câteva ore au închiriat toate bărăcile, la prețuri astronomice.

Pentru țiganii de la Pata Rât ăsta e doar începutul. Cu banii pe care i-au primit au decis să mai facă câteva zeci de barăci la Pata Rât, pe care să le închirieze tot pentru perioada Untold-ului. ”Cum alte locuri de cazare în Cluj nu sunt, o să ne umplem de bani. Sunt țigani care se întorc din țările europene de la cerșit, după ce-au văzut câți bani se pot face aici cu Untoldul”, a povestit Malcea Trandafir, mândru deținător de baracă la Pata Rât.

Cererea de locuri de cazare în Cluj este atât de mare încât mai mulți DJ s-au văzut nevoiți să refuze prezența la Untold, pentru că efectiv n-au găsit unde să se cazeze. Această situație a devenit prilej de bucurie pentru Gabi Firea: ”Rușine, Cluj! În orașul condus de mine găsești mii de locuri de cazare disponibile, nu ca la voi”, a scris țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari pe Facebook.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
25 iulie 2018 19:07

Alte articole

Vezi mai mult