Specialiștii români și-au demonstrat încă o dată ingeniozitatea. După zeci de ani în care s-au străduit să găsească o utilitate practică motorului de Olcit, în momentul în care nimeni nu mai credea că așa ceva este posibil, ei au răzbit și i-au dat practic o nouă viață motorului de Olcit.

bmw_motor_olcit.jpg ”Încă din 1980, când s-a început producția în serie a Olcit-urilor, era clar pentru toată lumea că mototul de Olcit nu este potrivit pentru o mașină, fie ea și una transformabilă în coteț de găini. De atunci inginerii au tot căutat soluții și acum, iată, în sfârșit au găsit una: motorul este exact cât trebuie de puternic pentru un casetofon de BMW”, a explicat șeful fan clubului Olcit.

Descoperirea inginerilor români este cu atât mai ingenioasă cu cât folosirea motorului pentru casetofonul de BMW nu afectează cu nimic utilitatea Olcit-ului. ”Se pot ține în continuare găini în Olcit fără probleme”, explică inginerii. ”Ba, mai mult, în spațiul în care era motorul se poate amenaja un culcuș foarte bun pentru o cloșcă, ceea ce practic face Olcitul un coteț de găini chiar mai eficient decât era înainte.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 13.07.2020 07:54 Monden

National Cinematografic