Ingineria românească în lume! Casetofonul de BMW are motor de Oltcit

Specialiștii români și-au demonstrat încă o dată ingeniozitatea. După zeci de ani în care s-au străduit să găsească o utilitate practică motorului de Olcit, în momentul în care nimeni nu mai credea că așa ceva este posibil, ei au răzbit și i-au dat practic o nouă viață motorului de Olcit.

”Încă din 1980, când s-a început producția în serie a Olcit-urilor, era clar pentru toată lumea că mototul de Olcit nu este potrivit pentru o mașină, fie ea și una transformabilă în coteț de găini. De atunci inginerii au tot căutat soluții și acum, iată, în sfârșit au găsit una: motorul este exact cât trebuie de puternic pentru un casetofon de BMW”, a explicat șeful fan clubului Olcit.

Descoperirea inginerilor români este cu atât mai ingenioasă cu cât folosirea motorului pentru casetofonul de BMW nu afectează cu nimic utilitatea Olcit-ului. ”Se pot ține în continuare găini în Olcit fără probleme”, explică inginerii. ”Ba, mai mult, în spațiul în care era motorul se poate amenaja un culcuș foarte bun pentru o cloșcă, ceea ce practic face Olcitul un coteț de găini chiar mai eficient decât era înainte.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 iulie 2020 05:54
Citește mai mult despre: olcit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult