Inna face playback şi la alimentară. “Nu cumpără nimic, dacă n-are CD-ul la ea”

Cunoscuta artistă playback Inna s-a făcut din nou de râs, după ce vânzătoarele de la alimentara de unde cântăreaţa îşi face cumpărăturile au oferit detalii şocante din viaţa ei. Se pare că vedeta universală nu se poate despărţi de mimat nici măcar când îşi face cumpărăturile.

“Când intră, are mereu casetofonul după ea şi o sacoşă de CD-uri. Se uită prin vitrină şi, când e gata să comande, îl pune pe tejghea, bagă CD-ul şi dă din gură. Nu nimereşte cuvintele când mimează din buze şi ne induce în eroare. Îi mai dăm salam, în loc de kaiser, dar nu zice nimic, că încă n-a lansat CD-ul cu înjurături“, spune Algeria Popa, vânzătoare.

Modul în care Inna comandă poate crea, însă, probleme şi mai mari. “Săptămâna trecută, i s-a zgâriat CD-ul şi a plecat acasă cu 124 de crenvurşti. Alteori i se strică casetofonul şi se fac cozi până în stradă, de încurcă şi circulaţia”, a mai declarat vânzătoarea.

Aceasta recunoaşte că Inna face eforturi pentru a se îndrepta. “Ea încearcă uneori să vorbească cu propria-i voce, dar nu înţelegem nimic, că vorbeşte în limba ei natală, care pare a semăna cu engleza”, spune Algeria.

Autor: Luchian Abel

Scris de TNR
31 august 2013 22:08

Alte articole

Vezi mai mult