Inna, internată de urgenţă după ce a făcut exces de Photoshop

Panică printre fanii Innei! Artista a fost internată în stare gravă, ca urmare a unui exces de Photoshop. Medicii sunt rezervaţi: “Chiar dacă va supravieţui, Inna nu va mai arăta ca înainte. Excesul de Photoshop pe care l-a făcut a lăsat urme adânci, care nu vor putea fi reparare complet niciodată”, e verdictul sumbru al medicului care se ocupă de Inna.

“Pacientul prezintă o deplasare nefirească a capului, dar şi o mărire de prost gust a sânului drept”, a detaliat medicul. El dă vina pe artistă, care, în loc să apeleze la un specialist în Photoshop, a ales să efectueze personal ajustările propriului corp. În plus, Inna a folosit fie un Photoshop piratat, fie o versiune trial, căreia i-a expirat licenţa în mjlocul operaţiunii.

Medicii au profitat de ocazie şi au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care se expun femeile care apelează la dieta cu Photoshop. “Cele mai recente studii arată că persoanele care încearcă să slăbească cu ajutorul Photoshopului înregistrează, în realitate, creşteri ale greutăţii”, au avertizat medicii.

Scris de Calin
19 mai 2012 06:05

Alte articole

Vezi mai mult