Inna renunţă pentru o perioadă să mai pună poze pe Facebook: „Mi s-a îmbolnăvit photoshop-istul”

Veste proastă pentru cei aproape 9 milioane de fani pe care Inna îi are pe Facebook. Din cauză că persoana care se ocupa cu trucarea pozelor în Photoshop s-a îmbolnăvit şi s-a retras pentru o perioadă nedeterminată, Inna a anunţat pe pagina oficială de Facebook că, pentru o vreme, renunţă să mai posteze poze provocatoare cu ea.

„Aş putea să postez doar videoclipurile pieselor mele, dar nu vreau să risc să-mi pierd fanii. Ei vor să mă vadă, nu să mă audă”, a explicat vedeta. Totuşi, Inna a încercat iniţial să-i fure photoshopist-ul Antoniei, o altă cântăreaţă care se remarcă exclusiv prin modul în care arată, nicidecum prin voce, dar demersul său a eşuat.

Oricum, se pare că photoshop-istul care s-a îmbolnăvit ar avea-o la mână pe Inna. Un apropiat al vedetei susţine că ea este şantajată de photoshop-ist cu nişte poze needitate, care i-ar face mult rău imaginii Innei dacă ar fi publicate. „I-a transmis Innei că va face publice pozele cu ea în caz că renunţă la serviciile sale”, a povestit apropiatul Innei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 iunie 2013 12:06

Alte articole

Vezi mai mult