Inovaţie! A apărut o aplicaţie Facebook care îţi permite să descarci mâncarea postată de alţii

După ani întregi în care utilizatorii Facebook nu au avut ce face decât să saliveze la pozele cu mâncare postate de alţii, un grup de cercetători al reţelei de socializare a lansat o aplicaţie care, cu un singur click, permite deversarea direct în farfurie a delicioaselor merinde de pe wall-uri. “Ni s-a făcut milă de utilizatorii care văd toată ziua mâncare în newsfeed, dar le e lene să-şi prepare singuri, dar şi de milioanele de laptopuri şi telefoane stricate din cauza îmbibării cu salivă”, îşi motivează oamenii de ştiinţă invenţia.

Aceştia explică modul de funcţionare. “Aplicaţia detectează dacă în poză se află mâncare şi pune într-un colţ un buton de download. Utilizatorii trebuie însă să fie atenţi şi să pună imediat farfuria sub ecran, mai ales când downloadează ciorbă”, spun cercetătorii.

Mai mult decât atât, pofticioşii pot seta şi mărimea fiecărui download. “Spre exemplu, când doar ţi-e poftă, poţi descărca 2-3 megabaiţi de plăcintă cu brânză. Dacă vii de la serviciu după o zi lungă, în care n-ai apucat să mănânci nimic, cu 20 de mega de cartofi, 10 mega de piept de pui şi o salată de 1024×768, deja te freci pe burtă”, au mai adăugat cercetătorii.

Scris de Luchian
24 noiembrie 2013 04:11

Alte articole

Vezi mai mult