Inovație! În zilele ploioase, RATB introduce autobuze decapotabile, să se spele și călătorii

Sătui de mirosurile pestilențiale din autobuze și troleibuze, reprezentanții RATB s-au hotărât să ia măsuri drastice. Aceștia urmează să introducă vehicule de transport în comun decapotabile, astfel încât călătorii certați cu apa, săpunul și deodorantele să aibă ocazia să spele măcar o parte din transpirația și jegul purtate pe sub haine.

„Ne-am săturat de aceste mirosuri groaznice, s-au infiltrat peste tot, nu mai putem scăpa de ele. Săptămâna trecută, unui troleibuz i-a putrezit podeaua și i-a ruginit motorul de la tonele de transprație corozivă scurse în această vară de pe călători. Autobuzele decapotabile sunt singura soluție, având în vedere că este o vară mai ploioasă”, spune Decebal Popescu, directorul Departamentului Mentenanță și Odorizante, în cadrul RATB.

Pe lângă vehiculele decapotabile, RATB va introduce și alte modificări. „Călătorii nu vor avea voie să călătorească cu umbrele sau pelerine de ploaie. Ne-am gândit să introducem și carduri rezistente la apă, dar ne-am dat seama că nu are rost, oricum nu le folosește nimeni”, a mai adăugat Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
20 august 2015 12:30
Citește mai mult despre: autobuze cocalari igiena meteo ploaie RATB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult