Inovație! Un hotel folosește prosoape în culorile Ungariei, ca să nu le mai fure românii

Una dintre cele mai vechi tradiții românești, furatul obiectelor din hoteluri și pensiuni, este pe cale să dispară, după ce patronul unui hotel din Bușteni a avut o idee nemaiîntâlnită. Acesta a comandat doar prosoape în culorile Ungariei, reducând practic la zero furturile de prosoape.

„Înainte să folosesc culorile vecinilor noștri pe prosoape, comandam în fiecare zi prosoape noi, cei de la fabrica de prosoape ajunseseră să-mi facă discounturi, la 400 de prosoape cumpărate plăteam doar 375. Paradoxul este că, în ciuda faptului că fură prosoape, consumul de apă din camere e aproape zero, deci ce fac românii cu atâtea prosoape, având în vedere că nu se spală?”, se întreabă patronul hotelului în cauză.

Acesta a încercat să aplice metoda și la alte obiecte din hotel, dar nu a funcționat așa bine. „Am făcut și hârtie igienică roșu alb verde, dar românii se ștergeau cu ea de plăcere, nici nu trebuiau să meargă la veceu, așa că ajungeam să comand mai mult decât era nevoie”, a mai adăugat acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
1 iulie 2024 11:40
Citește mai mult despre: hotel prosoape ungaria

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult