Inspectorii OPC au descoperit SMS-uri expirate, de la Crăciun, vândute pentru Paști!

Din primele cercetări reiese că suspecții au refolosit mesaje de Crăciun, unele atât de vechi, încât păreau deja răsuflate când a ieșit pe piață Nokia 8110, în 1999. Ideea le-a venit, spun ei, din presă, de la o știre despre mezelurile vechi, reambalate, cu dată de fabricație falsă.

Inspectorii au primit plângeri din partea unor clienți care și-au achiziționat din timp mesajele pentru ziua de Paști. Bucuroși de prețul redus, nu le-au verificat pe loc, ci de-abia acasă, când au descoperit SMS-uri ca ”Fie ca Lumina Nașterii Domnului să vă umple sufletele de bucurie de PAȘTI 2014”, ”De PAȘTI 2014 îți doresc să găsești sub brad cel mai frumos cadou!” sau ”Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș în bleu? S-aveți Moș PAȘTI 2014 gustos, bogat, un PAȘTI 2014 de Invidiat!”

Unul dintre inculpați, bănuit a fi creierul grupului infracțional, spune: ”Eu decât că m-am dus în Edit – Find – Replace, de-am înlocuit Crăciun cu PAȘTI 2014, să pară actual. La cât de multe sunt, nu se simte! Cine le mai citește pe toate, când stă cu familia la masă și e deja amețit de la cât a ciocnit?”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
14 aprilie 2014 12:04

Alte articole

Vezi mai mult